mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Marketing (P)

Vrei încălțăminte comodă? Iată ce poți să porți!

Atunci când vine vorba de încălțăminte, studiile arată că bărbații sunt mult mai interesați de confortul asigurat de aceste piesele vestimentare, aspectul aflându-se pe locul secundar. Având în vedere aceste rezultate, vei găsi mai jos un top al celor mai confortabile tipuri de încălțăminte pentru domni.

Iată ce poți purta pentru un nivel crescut de confort! 

 

  • Sandale

 

Sandalele pentru bărbați sau acele încălțări care au un design inspirat din modelul de încălțăminte al romanilor, sunt o alegere potrivită în special pe timp de vară, atunci când căldura este insuportabilă. Cu toate că nu reprezintă o opțiune general valabilă, sandalele aduc un grad înalt de comoditate, pentru că oferă libertate de mișcare piciorului. 

Acest tip de încălțăminte permite pielii să respire și previne apariția diverselor afecțiuni din zona labei piciorului, cum ar fi ciuperca piciorului, o infecție localizată la nivelul pielii. Piciorul nu mai ajunge să transpire atât de tare atunci când sunt purtate sandale, însă este expus constant prafului. 

 

  • Sneakers

 

Sneakersii se află pe locul doi în topul confortului, deoarece pot fi purtați cu lejeritate în foarte multe contexte, fără să provoace senzația de sufocare. Ei pot fi realizați din multe materiale, însă cei din piele naturală sunt de departe cei mai potriviți. 

Calitatea materialului este cea care asigură cu adevărat confortul, iar pentru a fi sigur că achiziționezi încălțăminte din materiale de calitate, alege magazinul potrivit. Poți să vezi încălțăminte pentru bărbați de la Bigotti, din diverse materiale cum ar fi bumbac, textil sau piele naturală, într-o gamă variată pentru toate gusturile și bugetele. 

 

  • Espadrile

 

Realizate din pânză, espadrilele sunt pe locul trei în topul încălțămintei comode pentru domni. Ele permit pielii să respire, pentru că lasă descoperită partea de sus a piciorului, iar materialul subțire este permanent ventilat de aer. 

Unele dintre dezavantaje ar fi designul și materialul din care sunt confecționate espadrilele, care nu oferă o susținere atât de bună piciorului, iar majoritatea au o talpă care se poate distruge foarte ușor. Tocmai din cauza acestui lucru, este important să te asiguri că de fiecare dată achiziționezi produse de calitate.

 

  • Teniși

 

Acest tip de încălțăminte a fost la modă cu mai mulți ani în urmă și reprezenta una dintre variantele comode de încălțăminte bărbătească. Ei sunt din categoria sport, iar designul prevede ca partea de sus a tenisului să ajungă până la baza gleznei. Lejeritatea tenișilor este conferită de material și de talpa maleabilă. 

 

  • Pantofi

 

Ultimii în top sunt pantofii bărbătești, pentru că reprezintă cel mai rigid tip de încălțăminte. Sunt purtați mai multi în ținutele casual sau elegante și pentru o perioadă mai scurtă de timp, asta pentru că nu asigură prea mult confort piciorului, acesta fiind închis. 

În concluzie, acestea sunt unele dintre cele mai comode tipuri de încălțăminte pentru bărbați. Bineînțeles că pot exista și excepții, pentru că preferințele vestimentare diferă de la o persoană la alta. Având în vedere clasamentul, este bine să-ți alegi varianta cea mai potrivită gusturilor și așteptărilor, dar cel mai important al gradului de confor pe care dorești să-l ai. 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close