mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
Actualitate

Vrei sa iti schimbi mobila? Lasa totul in seama specialistilor | Luxury Furniture LSC a sosit la Dej – FOTO

Este extrem de important ca locuinta noastra sa fie amenajata dupa bunul nostru plac, pentru ca nimic nu ne face sa simtim mai bine senzatia de “acasa” decat un loc format dupa propriile idei si trairi. Dar, stim cu totii cata bataie de cap avem atunci cand ne renovam apartamentul sau vrem doar sa il reamenajam.

“Ce fel de mobila sa alegem? Sa fie lucioasa sau mata? Deschisa sau inchisa la culoare?” sunt intrebarile pe care ni le punem inevitabil atunci cand vrem sa ii dam o fata noua interiorului locuintei. Daca pana acum aceste griji cadeau in sarcina noastra, va propun ca de acum sa lasam acest stres in grija specialistilor.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Luxury Furniture LSC, firma specializata in proiectare si producere de mobilier, si-a mutat sediul la Dej. Aici, o echipa de ingineri, designeri si tamplari specializati in industria prelucrarii lemnului si a productiei de mobilier personalizat vor gasi cele mai bune solutii pentru a-ti mobila locuinta sau biroul, avand posibilitatea sa alegi dintr-o mare varietate de materiale de calitate, in diverse culori si texturi.

Practic, tu le spui ce iti doresti, iar de aici, specialistii care sunt preocupati in permanenta atat de confortul si durabilitatea produsului cat si de aspectul lui, isi vor incepe misiunea pentru a schimba total aspectul locuintei sau a biroului tau.

Acestia vor folosi materiale, feronerii si accesorii premium, fabricate in Germania, Austria sau Italia, dar inainte de a trece la treaba, cei de la Luxury Furniture LSC iti vor proiecta mobilierul 3D, pentru ca tu sa observi fiecare detaliu al produsului comandat.

Daca te-ai convins, le poti face o vizita, in Dej, pe strada Valcele, numarul 36A (fostul depozit de anvelope VOF si legume fructe).

Telefon: 0773986773 | email: office@luxuryfurniturelsc.ro | www.luxuryfurniturelsc.ro | Facebook

Articole Similare

Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close