publicitate
publicitate
publicitate
 
Coronavirus (COVID-19)Din Zona

Vrei sa te intorci in ROMANIA? VEZI tarile din care ajungi direct in CARANTINA

Institutul National de Sanatate Publica din Romania actualizeaza in mod continuu lista tarilor care fac parte din ZONA ROSIE privind infectarile cu COVID-19. Astfel, toti cetatenii romani si straini care intra in Romania si vin din acele tari intra direct intr-un centru de carantina amenajat de autoritati, pentru o perioada de 14 zile. 

Incepand de astazi, din ZONA ROSIE fac parte tarile: ITALIA, FRANTA, GERMANIA, SPANIA si IRAN.

S-a renuntat insa la nominalizarea tarilor care fac parte din ZONA GALBENA, astfel ca TOTI CETATENII care vin din strainatate, INDIFERENT daca tara respectiva a avut sau nu cazuri confirmate de COVID-19, sunt obligati sa se autoizoleze la domiciliu (cu exceptia celor din zona Rosie).

O alta masura pentru prevenirea extinderii coronaviruslui a fost luata astazi de compania nationala TAROM, care a decis sa suspende incepand de astazi de la ora 12 toate zborurile pe rute interne pe o perioada de 14 zile.

Reprezentantii companiei au transmis ca pasagerii afectati de suspendarea curselor au doua posibilitati: is reprogrameaza calatoriile pentru perioada in care zborurile vor fi reluate sau isi pot cere banii pe bilete inapoi.

O alta masura care ii va afecta pe cei care calatoresc cu avionul intra in vigoare in aceasa seara la ora 23. Mai exact, vor fi suspendate toate zborurile spre si dinspre  Franta si Germania pentru o perioada de 14 zile, de pe toate aeroporturile din tara. Raman in continuare suspendate si zborurile catre Italia si Spania. 

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close