ActualitateBREAKING NEWSDin OrasEveniment

Yasmina a devenit ingeras inainte sa primeasca o inima noua – VIDEO

Yasmina Fluieras, fetita in varsta de 8 ani din comuna Panticeu  pentru care dejenii s-au mobilizat exemplar in luna decembrie a devenit ingeras inainte de a apuca sa primeasca o inima noua.

Din pacate, starea de sanatate a Yasminei, care suferea de o boala cardiaca deosebit de grava, s-a inrautatit extrem de mult la finalul lunii decembrie si chiar in ultima zi a anului 2016, pe 31 decembrie, Yasmina Fluieras a pierdut lupta in fata mortii.

Pentru Yasmina, dejenii si nu numai au incercat sa faca minuni. Au participat la concerte caritabile si au facut donatii, pentru a o ajuta sa primeasca tratamentul de care avea nevoie pana cand transplantul de inima ar fi fost posibil.

Inainte de Craciun, sute de dejeni au umplut sala sporturilor din Dej la un concert de colinde, in care fondurile stranse au fost donate familiei lui Yasmina. Tot in acea perioada, elevii din cadrul Impact de la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” au organizat un targ de produse hand-made, iar banii au ajuns de asemenea la bunica Yasminei. Nici fotbalistii din Dej nu au ramas indiferenti la trista poveste a fetitei de 8 ani, organizand un turneu de fotbal caritabil.

Yasmina va fi condusa pe ultimul drum miercuri de la ora 11, in localitatea Darja, comuna Panticeu. Slujba de inmormantare va fi oficiata de pr. Ioan Buftea, protopopul Dejului, cel care s-a implicat extrem de mult in campania de sprijinire a Yasminei.

 

Articole Similare

8 Comentarii

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Si Dumnezeu so mangaie pe bunica sa .

  2. Dumnezeu so odicneasca in pace! Si la bunica multa putere sa treaca peste momentul acesta Dumnezeu o va ajuta .

  3. Ce dracu il tot pomeniti pe dumnezeu aici? Daca este tatal nostru din ceruri de ce n-a salvat viata fetitei? Si cristos ce pazea? De ce n-a ajutat-o pe fetita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close