ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Zborul Basel – Cluj a ramas la sol | Avionul a lovit o scara mobila pe aeroport – VIDEO

Peste 150 de romani au ramas la sol pe un aeroport din Elvetia, dupa ce avionul care trebuia sa ii aduca astazi la Cluj a fost implicat intr-un incident aviatic. Mai exact, in timpul manevrelor de pe pista de rulare, o aripa a aeronavei a lovit o scara mobila folosita pentru debarcarea pasagerilor. Zborul a fost amanat pentru maine.

Totul s-a intamplat astazi, cu doar cateva minute inainte de ora programata pentru decolarea de pe EuroAeroport, aerogara amplasata la granitele Elvetiei – Frantei si Germaniei. Cei peste 150 de pasageri urmau sa ajunga la Cluj in jurul orei 17:35, dar in timpul unor manevre, o aripa a avionului a accidentat o scara mobila. Toti pasagerii au fost debarcati si timp de jumatate de ora au asteptat in terminal informatii referitoare la soarta zborului lor. In cele din urma, compania aeriana a decis ca avionul nu mai este operational, astfel ca zborul a fost amanat pentru maine la ora 15, ora Elvetiei. Pasagerii au fost dusi la un hotel, pe cheltuiala companiei aeriene.

Incidentul ii afecteaza si pe pasagerii care urmau sa zboare in seara aceasta pe ruta Cluj – Valencia, pentru ca acelasi avion urma sa opereze si acest zbor. Momentan, in aeroportul din Cluj a fost anuntata o intarziere de 3 ore pentru aceasta cursa, pana cand compania aeriana va face rost de un alt avion.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close