publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Zona

Zeci de bolnavi de cancer din judetul Cluj asteapta cu orele in fata spitalului – VIDEO

Bataie de joc la adresa pacientilor. Atat se poate spune dupa ce zeci de bolnavi de cancer din toata Transilvania sunt nevoiți să aștepte chiar și cu orele în fața Institutului Oncologic din Cluj-Napoca pentru a intra la tratament, in conditiile in care acesti oameni sunt printre cei mai vulnerabili in fata virusului COVID-19.

Deși afară sunt puțin peste 0 grade și ninge puternic, oamenii trebuie să aștepte pe trotuarul din fața spitalului pentru că nu au voie să intre în unitatea medicală înainte de a trece prin corturile de triaj. Din cauza zăpezii, unul dintre cele două corturi s-a prăbușit, astfel că timpii de așteptare au crescut. Un alt motiv din cauza căruia se formează cozi este că accesul în spital se face pe rând, pentru a se evita contactul dintre pacienți.  

“Unul din cele 2 corturi de triaj a avut ceva probleme din cauza zăpezii, pentru că sunt gonflabile. S-a remediat și sunt ambele funcționale. S-au luat toate măsurile posibile de fluidizare, având în vedere numărul foarte mare de pacienți.Sunt și pacienți noi, dar și cei care vin la control sau tratament. Se întâmpla la fel și pană acum, doar că nefiind situația Covid oamenii erau inăuntru. Acum se face triajul la cele 2 corturi, pentru a putea identifica persoane cu simptome și a nu îi amesteca” a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close