BREAKING NEWSSocial si Cultura

Zilele Dejului 2019 | INNA si NANE vor canta la Dej | Vezi ce alti artisti mai vin

Si in acest an, in ultimul weekend al lunii iulie, Dejul isi sarbatoreste zilele orasului. Astfel, Zilele Municipiului Dej 2019 vor avea loc in perioada 25 – 28 iulie, iar la fel ca in alti ani, ultima zi este dedicata folclorului, prin organizarea Festivalului “SAMVS”. In acest an, pe scena de la Dej vor urca INNA, NANE, PHOENIX, FELI, LIVIU TEODORESCU si MIRA.

Cine canta la Zilele Dejului 2019

Prima zi de sarbatoare este joi, 25 iulie, cand manifestarile in Piata Bobalna vor incepe la ora 17. Aceasta este ziua dedicata artistilor locali. Atmosfera va fi incalzita de DJ Onofre Calin, urmand mai apoi ca pe scena sa urce sportivii Clubului Vulturii Dej, intr-o demonstratie de Taekwon-Do. Mai apoi, vor urma majoretele de la Magic Star si un numar de balet, al celor de la Studio Balet Valentin. Dupa aceea, va veni randul celor de la Lation Angels, care vor prezenta in fata dejenilor scurte momente de dansuri de societate, urmati de cei de la Fresh, cu dans modern.

Momentele muzicale vor incepe dupa aceea, cand pe scena vor urca: Deona Roman, R.B.L., Marin si Petra Grad, Claus, Acord, HaYda, Sebi Bogdan, Seso, Maria Moldovan si Come Toghether, Emanuel Carstea, SYN-OWL, Caravana lui Papa, Giuliani si Arpy & Zipp Band.

Ziua de joi va fi prezentata de Dorin Cocis.

VINERI – 26 IULIE

Vineri, manifestarile in Piata Bobalna vor incepe la ora 20. Atunci, pe scena va urca DJ Palage, pentru a incalzi atmosfera. Mai apoi, de la ora 21, in fata dejenilor va veni NANE, urmand ca de la ora 22 pe scena sa urce FELI. De la ora 23, pe scena de la Dej vor sustine un super recital legendarii de la PHOENIX.

Seara de vineri va fi prezentata de Alex Prunean si Razvan Caucean.

SAMBATA – 27 IULIE

Si ziua de sambata va fi dedicata tot tineretului. Astfel, de la ora 20 atmosfera va fi intretinuta timp de o ora de DJ EMBEE. De la ora 21, pe scena va urca MIRA, urmand ca de la ora 22 sa revina in fata dejenilor LIVIU TEODORESCU. Cap de afis al editiei din acest an a Zilelor Municipiului Dej va fi o artista care in ultimii ani se bucura de un succes enorm atat pe plan national cat si international, si anume INNA, care se va afla pentru prima data la Dej.

Seara de sambata va fi prezentata de Ioana Jeler si Alex Prunean.

Ziua de duminica va fi dedicata folclorului.

zilele dejului 2019

festivalul samvs

Articole Similare

Un Comentariu

 1. Buna dimineata ,

  Cu tot respectul dar capul de afis pentru sarbatorile din acest an este legendara trupa rock PHOENIX
  ceaa mai buna si originala formatie rock din toate timpurile din ROMANIA
  Fie să renască numai cel ce har
  are de-a renaşte, curăţit prin jar,
  din cenuşa-i proprie şi din propriu-i scrum,
  Astăzi ca şi mâine, pururi şi acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close