publicitate
publicitate
publicitate
 
 
BREAKING NEWSDin Oras

Zilele Dejului 2019 vor avea loc in perioada 25-28 iulie, in Piata Bobalna

Anul acesta, Dejul isi va sarbatori zilele in perioada 25-28 iulie, in Piata Bobalna. In ultimele zile, in mediul online a circulat o stire falsa, conform careia anul acesta sarbatoarea orasului a fost anulata, insa Primaria Dej a venit cu precizari exacte, si le transmite dejenilor ca zilele orasului vor avea loc.

„În aceste zile circulă în mediul online o „știre” potrivit căreia în acest an zilele municipiului Dej nu vor fi organizate. Este o știre falsă.  Zilele municipiului Dej vor avea loc în acest an în perioada 25-28 iulie. În curând vom comunica public și numele artiștilor care vor concerta la Dej în cadrul zilelor municipiului din acest an”, se arata in comunicatul Primariei Dej.

Conform unor surse din cadrul organizatorilor, a fost stabilita deja lista artistilor care vor veni sa cante la Dej. Pe lista se afla si cea mai de succes cantareata din Romania, care in ultimii ani a avut concerte in intreaga lume. In seara dedicata RAP-ului, la Dej va veni un interpret in voga in acest moment printre tineri, dar numele lui va fi dezvaluit in perioada urmatoare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close