mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
timp liber si divertisment

Zodii creative: Care sunt cele mai inspirate zodii când vine vorba de amenajarea casei!

De cele mai multe ori, preferințele noastre în materie de haine, încălțăminte, mâncare etc. ne reflectă, în mare măsură, personalitatea. Probabil ai auzit de multe ori că alegerile tale sunt influențate și de semnul tău zodiacal, deoarece fiecare zodie în parte are anumite caracteristici. Acestea se regăsesc, de altfel, și în preferințele legate de amenajarea casei, astfel că, dacă te pregătești de o redecorare, ar trebui să arunci un ochi pe zodiac să vezi ce ți se potrivește cel mai bine. 

Află care sunt cele mai inspirate zodii atunci când vor să își redecoreze casa: 

Berbec

Berbecii sunt persoane extrem de energice și extrovertite, astfel că ei niciodată nu vor alege un design anost, cu nuanțe neutre. Pentru ei, culorile tari reflectă personalitatea veselă, plină de energie și optimism. Își vor lăsa latura creativă să iasă în evidență, pentru a găsi cele mai inovative soluții de amenajare. Berbecii sunt adepții design-ului modern și futurist, astfel că, mai mult ca sigur vor alege elementele de mobilier cele mai moderne, panourile cu led în loc de becurile incandescente sau bateriile de chiuvetă cu senzor în loc de robinet. Oricum ar fi, casa lor va arăta exact ca una din filmele americane.

Taur

Taurii sunt persoane liniștite și simt nevoia de cât mai mult confort. Preferă nuanțe nude, care să inducă sentimentul de armonie, calm și liniște. Vor alege elemente de mobilier care să fie, mai întâi de toate, comode, deoarece consideră că într-o casă trebuie să primeze confortul și abia mai apoi esteticul.

Rac

Racii sunt persoane extrem de sensibile și romantice, astfel că locuința lor va avea un design elegant, de bun gust, fără a ieși cu ceva în evidență. Racii adoră plantele, care semnifică viață, astfel că la ei în casă vei găsi o mulțime de ghivece cu flori. De asemenea, un rac va avea în casă o mulțime de obiecte cu valoare sentimentală, deoarece este recunoscut ca fiind un mare strângător de amintiri și de lucruri cu semnificație pentru el.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane extrem de ordonate, astfel că pun mare preț pe curățenie și organizare. La ele în casă nu vei vedea niciodată dezordine sau lucruri aruncate la întâmplare. Preferă culorile calme, precum beige, alb sau albastru. 

Balanță

Echilibrul balanțelor este vizibil și la nivelul amenajării casei. Toate elementele de mobilier se află în perfectă armonie în casa lor. Pentru pereți preferă culorile mai intense, iar în casa lor vei găsi o mulțime de tablouri pe pereți.

Scorpion

Pentru scorpioni casa trebuie să emane căldură, dat fiind faptul că ei sunt persoane sociabile. Le place să petreacă timp cu prietenii acasă, tocmai de aceea își amenajează locuința astfel încât să fie una primitoare pentru toată lumea care le trece pragul.

În concluzie, stilul și gustul în ceea ce privește amenajarea casei pot să fie influențate, în mare măsură și de zodia în care te afli. Ia în calcul faptul că o casă trebuie să-ți fie, în primul rând, cămin, astfel că, trebuie să o aranjezi exact așa cum îți dorești și cum te face să te simți cel mai confortabil.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close