mariflor
gold freedom restaurant
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
OPINIE

ZVONOTECĂ: Stil romantic sau nu: Şi dacă pleci, eu cui rămân?!

gest jandarmDejul e pe cale să-și piardă liniștea. DNA-ul a lovit cu stil tocmai în paradisul care asigura după bunul chef pacea și liniștea în oraș, în funcție de interese, supărări și amoruri târzii. Ieri, dacă ascultai bine, pe deasupra orașului plutea în stil romantic un vers plin de jale: ”Mami, și dacă pleci, eu cui rămân?!”  Era ca-n Liceenii. Îl auzi, știi cine-l cântă, dar nu reușești să vezi… Dacă n-am fi primit amenintari ori de câte ori îndrăzneam să deschidem gura sau să apăsăm tastatura, am fi scris acest text de mult timp. Dar, bine că s-a sesizat și DNA-ul că ceea ce se întâmplă nu e tocmai normal și au început cercetările. Mai bine mai târziu decât niciodată, că, sincer, sentimentul era că s-a legat de scaun cu cătușe și n-ar pleca.   Ieri a fost prima fază din ceea ce se anunță un tango  lipsit de romantism pe coridoarele justiției. Așteptăm pentru satisfacția generală o încinsă cu strigături, că așa ar merita primul jupân al Dejului care va intra în istoria orașului ca cel mai mare dușman al gurii lumii, amendată “conform legii”, când era deranj la ”lez majestate”.

“Cum e posibila așa ceva?!” – a țipat în Dej o voce în stil romantic, ieri, când vestea audierilor și a perchezițiilor a ajuns la urechile presei, cu mai mult sau mai puțin stil.
Prima brutăreasă a orașului, reconversionată profesional cu talent (nu la Dejenii au talent! – că nu se făcea când era necalificată) și ajunsă cel mai mare referent cultural pe care l-a dat Dejul,  regizoare (cel mai bine regiza amenzi – s-a dovedit!), actriță, propagandistă șefă, care urla din toți bojocii la protestele anti-Băse “Poliția e cu noi!” ( n-a întrebat-o nimeni, dar s-a simțit datoare, nu știm de ce, să explice asta lumii întregi) era tristă și speriată, ca o porumbiță cu inima zdrobită de dor și jale.

Stilul romantic se anunță a fi plictisitor urmând a fi recitat un singur vers, care de ieri nu-i mai iese din cap: “Mami, și dacă pleci, eu cui rămân?!”  Ce zâmbiți, măhhh, vouă nu vi s-a întâmplat să vă intre un vers în cap și să nu vă mai iasă?!  Se poate întâmpla oricui, chiar și celor mai mari artiști ai Dejului…

NOTĂ: Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice legătură cu personaje reale este absolut întâmplătoare…

 

Articole Similare

2 Comentarii

  1. Respect Dejeanul.ro in sfarsit spui adevarul pe fata. cine are urechi sa auda… cine are ochi sa vada..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close