publicitate
publicitate
ads
 
Din ZonaEveniment

Asistenta medicala gasita moarta intr-un pârâu din Vad | Ce spun medicii legisti

O asistenta medicala in varsta de 50 de ani si-a gasit sfarsitul, luni seara, intr-un parau care traverseaza localitatea Vad. Sotul femeii este cel care a gasit-o cu fata in jos in apa si a sunat la 112. Inainte de sosirea medicilor, barbatul a incercat sa ii acorde primul ajutor, dar din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvata. 

Totul s-a intamplat in localitatea Vad, in zona numita popular “între pâraie”. Sotul femeii dormea, iar cand s-a trezit, in jurul orei 17, a observat ca femeia lipseste. A pornit in cautarea acesteia, iar in jurul orei 19, a gasit-o in albia paraului, la aproximativ 100 de metri distanta de casa. A scos-o din apa, a sunat la 112, iar mai apoi a incercat sa ii acorde primul ajutor, incepand chiar manevre de resuscitare pana la sosirea medicilor. Acestea au fost continuate si de echipajul ambulantei, insa, din nefericire, fara rezultat.

Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicina Legala în vederea efectuării necropsiei, în urma acesteia stabilindu-se faptul că decesul a survenit in urma înecului. Pe trupul femeii au fost gasite si cateva escoriatii proaspete, dar medicii legisti au stabilit ca acestea au fost provocate de cazatura in parau.

Conform datelor de pana acum, nu exista suspiciuni cu privire la moartea acesteia, totul fiind cel mai probabil un accident nefericit. Anchetatorii cred ca femeia s-ar fi dezechilibrat si ar fi cazut cu fata in apa, fara ca cineva sa fie prin preajma pentru a o ajuta.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close