mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
BREAKING NEWSDin Oras

Bunica baiatului mancat de viermi la Dej, 18 ani de inchisoare | Iubitul mamei, mai mult

Bunica lui Valentin, baiatul de 9 ani din Dej, care in vara anului 2020 a murit dupa luni intregi de agonie, fiind practic lasat in pat, acasa, pana cand a fost mancat de viermi, a fost condamnata de Tribunalul Cluj. Femeia de 63 de ani a fost condamnata la 18 ani si patru luni de inchisoare, cu executare, fiind acuzata de rele tratamente aplicate minorului. Si concubinul fiicei sale, mama lui Valentin, trebuie sa execute o pedeapsa de 19 ani de inchisoare.

In urma cu doar cateva luni, si-a primit sentinta si mama lui Valentin, fiind condamnata la 18 ani de inchisoare cu executare.

Totul s-a intamplat in iulie 2020, iar cazul baiatului de 9 ani i-a ingrozit pana si pe medici. Cu trei adulti in apartament, Valentin a fost pur si simplu ignorat si lasat sa se stinga tot mai mult de la o zi la alta, cu rani adanci, infectate, mancate de muste si de viermi pe aproape intregul corp.

Copilul locuia pe strada Crangului din Dej impreuna cu mama si bunica lui. Cu ceva vreme inainte, lor li se alaturase si noul iubit al mamei, iar de atunci, dupa cum declara bunica baiatului, lucrurile au mers tot mai rau. Ignorat de mama care era mult prea ocupata cu noua relatie, Valentin incepuse sa aiba tulburari tot mai grave de comportament. La recomandarea unui medic psihiatru,  baiatul urma un tratament, insa nu intotdeauna rezultatul era cel dorit. Astfel, acesta a inceput sa nu isi mai suporte mama si uneori era violent si cu bunica, dupa cum a declarat chiar ea. Valentin a fost transportat atunci la un spital din Cluj, dar dupa doar cateva zile s-a stins.

Bunica baiatului, in 2020:

DEJ | Mama baiatului de 9 ani, mancat de viermi in casa, condamnata la 18 ani de inchisoare – VIDEO

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close