publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Cu mielul in bagaj pe aeroportul din Cluj | Ce au transportat romanii care au “zburat” azi spre Vest – FOTO

S-au dus vremurile in care in perioada sarbatorilor, aeroporturile erau pline de romani care veneau acasa, in vizita la familii. Lista galbena a tarilor cu risc epidemiologic a mutat aglomeratia din terminalul de SOSIRI in cel de PLECARI, pentru ca, in situatia actuala, rudele din tara ii viziteaza pe cei dragi in strainatate. In acest mod, acestia evita sa isi piarda putinele zile de concediu in carantina, dupa intrarea in Romania.

Iar cum românului nu ii șade bine sa meargă in vizita cu mâna goala, bagajele lor au fost pline de bucate de acasa. Doamna Violeta (foto jos) este din judetul Harghita, dar impreuna cu toata familia s-a stabilit la Bergamo de mai bine de 20 de ani. A venit in tara pentru doar cateva zile, iar la intoarcere, lista cu  bunătăți traditionale cerute de cei ramasi in Italia a depasit cu mult limita de kilograme permisa de compania aeriana.

In aceasta dimineata, pe aeroportul din Cluj, la imbarcare, bagajul ei cantarea nu mai putin de 42 de kilograme, cu 12 mai mult decat avea voie. Geamantanul urias era plin pana la refuz cu un miel transat, drob, slanina, carne de porc, fasole si carnati. Femeia a fost nevoita sa renunte la o parte din toate aceste produse, pentru ca erau mult prea grele.

Ca ea au fost multi altii, dar niciunul nu a incalcat legea.

Conform legislatiei acutale, avem voie sa transportam cu avionul produse de origine animala, dar nu in canitati exagerate. Acestea trebuie sa fie ambalate corespunzator si in mod obligatoriu puse in bagajul de cala.

Foto: Observator News.ro

Cele mai multe zboruri sunt zilele acestea catre Italia, Germania, Spania, Franta dar si catre Egipt. Spre exemplu, zilnic pleaca de pe Aeroportul din Cluj patru zboruri charter catre destinatii din Egipt, inclusiv in noaptea de Inviere.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close