aeroport cluj

alexander internatinoal
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin OrasOPINIE

DEJ | Ce nu face omul pentru un LIVE pe Facebook… Se transformă și în „Omu` Paiangăn” – VIDEO

Vremea frumoasă, astenia de primăvară (care oricum e departe încă) sau prea mult RedBull, l-au făcut pe un dejean să prindă aripi în sfântă zi de duminică. Și asta nu e tot…ca bonus a primit și abilități de Spiderman.

„Omu` Paiangăn” de Dej și-a pus în gând încă de dimineață să ajungă în vârful podului care susține conducta de apă a orașului în traversarea râului Someș. Zis și făcut! Nici înălțimea de peste 10-15 metri a acestuia sau lipsa unui echipament de protecție nu l-au putut opri. De fapt, singurul echipament pe care l-a avut asupra lui a fost telefonul mobil, pe care, evident, l-a folosit pentru a transmite totul LIVE pe Facebook. După o ascensiune de câteva minute cu mâinile goale, când pe cablu, când sub cablul metalic care susține podul, „Omu` Paiangăn junior” a reușit să ajungă în vârf. Și-a tras sufletul preț de câteva clipe, a stat de vorbă cu fanii de pe Facebook, după care a reușit să se întoarcă în siguranță cu picioarele pe pământ.

AVERTISMENT: Nu incercati sa imitati ceea ce vedeti in video-ul de mai jos!

 

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Pt. informarea celor ce vor sa stie, estacada albastra nu este cu conducta de apa, ci cu cea de canalizare.

  2. I-a dat politia vreo 2000 de lei amenda? Ca pe un sofer daca il prinde fara centura urgent ii da 300 lei. Si mi se pare mult mai putin periculos sa nu porti centura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button