publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Zona

Drumul Judetean Dej – Mica – Beclean, ca dupa bombardament | Cratere dupa cratere – VIDEO

Drumul Judetean 172 F, care face legatura intre Dej si Beclean prin comuna Mica, va fi reabilitat cu bani de la Guvern, transmite Consiliul Judetean Cluj.

Starea soselei s-a degradat extrem de mult in ultimele luni, din cauza traficului greu deviat pe acolo in timpul restrictiilor de tonaj de la podul Somesului din Dej. Pe unele portiuni, craterele din asfalt sunt late de peste 1 metru si au adancimea chiar si de 30 de cm.

Reprezentantii Consiliului Judetean Cluj transmit ca au solicitat 16,7 milioane de lei de la Guvern, atat pentru acest drum cat si pentru cel care duce catre comuna Vad. Acestia spun ca lucrarile vor incepe inainte de virarea banilor, din fonduri propri, iar apoi se va face decontul.

Pentru acelasi drum, dar tronsonul din Bistrita-Nasaud, judetul nostru ar urma sa fie actionat in judecata, dupa ce Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a anuntat ca intentioneaza sa demareze actiunile pentru recuperarea banilor de reparatie pentru tronsonul respectiv. Si reprezentantii judetului vecin spun ca soseaua s-a stricat in urma redirectionarii pe acolo a traficului greu, decizie luata de CJSU Cluj.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Zilele trecute am avut si eu parte de acest cosmar ! E un dezastru, nu recomand nimanui sa foloseasca acest tronson de drum ,mai ales pe timp de noapte !!! Riscati sa va rupeti masina in doua !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close