publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Inca un pas pentru venirea Kaufland la Dej | Avem planul viitorului magazin | Vezi cand se deschide – VIDEO

Este mai mult decat oficial –  Kaufland va deschide in acest an un supermarket la Dej. Reprezentantii retailerului german au obtinut deja certificatul de urbanism, urmand ca pana la finalul lunii martie sa obtina celelalte avize necesare, iar la inceputul lunii aprilie sa inceapa constructia propriu-zisa. 

Magazinul va fi construit pe terenul din spatele benzinariei OMV, iar accesul si iesirile din parcare se vor face exclusiv de pe strada Crangului, imediat dupa trecerea de nivel cu calea ferata.  Supermarketul va fi unul de marime medie, avand o suprafata de 5 575 mp, mai mare decat cel de la Gherla.

Primarul Costan Morar ne-a declarat ca a discutat cu reprezentantii Kaufland, care si-au aratat intentia de a deschide magazinul din Dej inainte de sarbatorile de iarna.

„Primaria Dej a emis deja certificatul de urbanism pentru obtinerea tuturor avizelor necesare, iar la sfarsitul lunii martie urmeaza sa se elibereze autorizatia de constructie, astfel incat la inceputul lunii aprilie sa demareze lucrarea, in asa fel incat, undeva inaintea sarbatorilor de Craciun investitia sa fie finalizata, iar dejenii sa isi vada visul implinit prin realizarea magazinului Kaufland, pentru ca este o cerinta de mult dorita de dejeni”, a declarat primarul Costan Morar.

Edilul ne-a mai spus ca a fost extrem de greu sa ii convinga sa construiasca la marginea orasului, deoarece planurile de extindere Kaufland prevad ca in orasele cu o populatie de sub 50 000 de locuitori, investitiile sa se faca in zone locuite, cu vad comercial mare.

„Sa nu se inteleaga ca noi facem investitia, este foarte clar ca este investitia firmei Kaufland, dar, au fost nenumarate discutii cu firma Kaufland pentru a gasi locatia respectiva. Dansii intotdeauna au declarat faptul ca la o populatie sub 40-50 000 de locuitori nu pot construi la periferie ci doresc intr-o zona de vad (comercial). Noi nu am avut spatiu adecvat pentru asa ceva, pana la urma i-am convins, au acceptat si dansii, este o zona foarte buna la intersectia cu Ocna Dej, drumurile nationale si europene…”, ne-a mai spus Morar Costan.

Kaufland va amenaja in zona respectiva nu doar un supermarket propriu, ci si alte doua spatii comerciale de dimensiuni insemnate, unul de 3300 mp si altul de 2238 mp. Din sursele Dejeanul.ro, se pare ca de spatiul in suprafata de 3300 mp este interesata firma Altex, care isi doreste sa deschida acolo un magazin mult mai mare decat cel pe care il au deja in Dej.

Spatiul comercial ar urma sa aiba nu mai putin de 200 de locuri de parcare.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Ceva e neinregula. Un plan urbanistic? Ca iar construim in stil unicarm, cu 6 parcari la un supermarket. Si as avb de kauflandul asta de parca ar fi a doua venire pe pamant a lui mesia. Dejenii fara masina o sa ajunga greu la el, cei cu masini faco economie de 10 minute. Atat se lauda primarul cu aceasta afacere pricata incat ne face sa ne punem intrebari? De genul pot si cut. Apropo dejeanul, sunt curioasa daca publici comentariul. E pozat si va fi postat pe faceebook ca dovada a echidistantei tale. „Ziaristule”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close