mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Oras

Operator nou de salubritate in Dej | Cum se citeste programul de ridicare a deseurilor – FOTO

De la inceputul acestei luni, salubritatea in 35 de localitati din judetul Cluj, inclusiv din Dej, este deservita de noul operator ales de Consiliului Judetean Cluj, Supercom S.A, in cadrul proiectului de management integrat al gunoaielor. 

Astfel, in prezent, acest operator va deservi doar localitatile din loturile 2 si 3, avand o flota formata din  68 de mașini și utilaje, din care 32 de autogunoiere, 8 autospeciale de transport deșeuri (abroll-uri), 2 autocontainere, 2 vidanje, 2 autospeciale pentru transportul cadavrelor de animale, un utilaj cu încărcare frontală. Acestora li se adaugă cele 55 de echipamente – camioane de transport, containere și prescontainere achiziționate de Consiliul Județean și date deja în exploatare operatorului.

In ultimele zile, locuitorii de la case au primit in cutiile postale programul dupa care vor fi ridicate selectiv deseurile, insa acesta a fost conceput intr-un mod greu de citit, deoarece oamenilor nu li s-au oferit si explicatii.

Astfel, programul de ridicare al deseurilor selective se stabileste pe fiecare strada in functie de ziua in care se ridică (si se ridica si pana acum) deseul menajer. In functie de acea zi, tabelul se citeste pe orizontala, de la stanga la dreapta.

Spre exemplu, daca gunoiul menajer sau rezidual, pe strada dumneavoastra se ridica luni, hartia si cartonul se vor ridica marti, plasticul si metalul miercuri, iar sticla, vineri.

Daca pe strada dumneavoastra, gunoiul menajer sau rezidual se ridica MIERCURI, cartonul va fi ridicat joi, plasticul si metalul – MARTI, iar STICLA, luni.

Autoritatile spun ca ziua in care se ridica gunoiul menajer va ramane ca pana acum.

Articole Similare

5 Comentarii

 1. Bună ziua…
  O informație eronată….referitor la ridicarea gunoaielor…NU am găsit nici un tabel în cutia poștală…ba mai mult, cei care vin cu mașinile superbe să ridice gunoaiele selectate…nu știu nimic…și pleacă cu masina goală …
  Mulțumesc frumos pentru TABEL…așa scap si eu de saci….

 2. Buna ziua,
  Se pare ca “domnii” care sunt platiti sa ridice gunoiul menajer, fac o selectie dupa bunul plac a ceea ce binevoiesc sa ridice. Saptamana trecuta au lasat un sac cu deseuri menajere, desi era impreuna cu ceilalti, azi au lasat doi saci.
  Deigur ca vom face reclamatie, ata la Primaria Dej, cat si la ANPC .
  Referitor la acel tabel, nu am priomit nimic în cutia poștală.

 3. iunie 29 a.c.
  Buna-ziua ! Ar fi cazul sa ne prezentati contractul sa stim si noi drepturile si obligatiile ce decurg din acesta implicit pretul pentru aceste servicii
  Si sa ne informati si pe noi, CELULOZA care provine de la ambalarea in cutii a aparatelor electronice cumparate, unde se incadreaza?
  Azi fiind zi de hirtie si carton am pus si celuloza, insa muncitorii nu le-au dus.Atunci i-am intrebat unde sa le incadrez,cind le duc, iar ei au zis ca nu stiu, si nici sefii nu stiu ca i.au intrebat.
  Cum stau lucrurile ?! – ii intrebati Dvs. d.le Alex si ne spuneti si noua?

 4. Mai ridica și gunoiul?
  Zilele stabilite pentru ridicarea diferitelor deșeuri este clară! Mai trebuie sa și sosească ! Pe la sate cred ca vin doar după bani!

 5. Sa nu mai arunce sacii peste gard, în curte.
  Ori ii duce vântul ori catelusul din curte îi rupe.
  Nu se poate pune in gard sa nu-l ia vântul.
  Am observat ca se grăbesc f tare.
  Si daca las pune la într-un loc, o gasesc la vecinul.
  DE CE DOMNILOR,nu puteti face un lucru ca lumea?.
  Vreau sa-l iau din același loc.
  Rusine ca nu le faceti instructajul, încât să lucreze corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close