publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin Zona

Prins cu droguri in timpul examenului auto | I-a dat politistului din greseala si pliculetul – VIDEO

Un tanar de 20 de ani din Cluj a dat dovada nu doar de inconstienta ci si de prostie. A fost prins cu droguri in timpul examenului auto pentru a deveni sofer profesionist, dupa ce chiar singur i-a dat politistului pliculetul cu droguri. Din greseala, nu a observat ca pliculetul e lipit de spatele buletinului. Examinatorul si-a anuntat colegii de la rutiera, iar testarea cu drugtest-ul a fost pozitiva.

Totul s-a intamplat ieri dimineata, in timp ce tanarul de 20 de ani, nascut in judetul Neamt dar domiciliat la Cluj-Napoca, sustinea proba de traseu pentru obtinerea permisului de conducere categoria C. Imediat dupa ce a urcat in camion, examinatorul i-a cerut cartea de identitate si permisul de conducere categoria B. Tanarul nu a observat ca intre cele doua documente avea pliculetul cu un praf alb, astfel ca i l-a inmanat politistului. Examinator era Gabriel Crisan, un politist cu experienta de 9 ani in Politia Rutiera si cu mult fler. Nu i-a zis elevului nimic, ci a pus plicul in dosar deodata cu celelalte acte. Intre timp, si-a anuntat colegii de la rutiera prin intermediul unui mesaj, astfel ca agentii au asteptat camionul in capatul strazii. L-au testat pe sofer atat pentru alcool cat si pentru droguri, iar la cele din urma rezultatul a fost pozitiv.

Tanarul a ramas si fara permisul categoria B, s-a ales cu dosar penal si va trebui sa dea explicatii in fata celor de la BCCO, care vor prelua cazul. A fost dus si la IML Cluj unde i-au fost prelevate probe de sange pentru a se confirma rezultatul drugtestului.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button