publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Scandal pe o strada din Dej | Amenintari cu pistolul si masini distruse – FOTO

Scandal monstru pe o strada din Dej. Un barbat si-a amenintat fosta iubita cu un pistol, iar ulterior i-a distrus autoturismul, lovindu-l in mod repetat cu o alta masina. Scandalagiul a condus zeci de kilometri pana la Dej cu permisul suspendat, iar dupa scandal, a fugit la Cluj-Napoca, acolo unde a fost prins de politisti. A fost retinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totul s-a intamplat ieri in jurul orei 16:30 pe strada Mihai Viteazu. O femeie in varsta de 40 de ani de langa Cluj-Napoca se afla in vizita la cineva in Dej. Fostul ei iubit, un barbat cu 10 ani mai tanar, originar din Bucuresti, a aflat unde se afla aceasta si enervat de faptul ca femeia a intrerupt orice legatura cu el, a venit sa discute cu ea. Discutia nu a fost deloc una pasnica, astfel ca barbatul a inceput sa isi injure fosta iubita si chiar a amenintat-o cu un pistol, care, in cele din urma, s-a stabilit ca era neletal. Mai mult decat atat, pentru ca scandalul sa fie complet, barbatul s-a urcat din nou la volan si a inceput sa loveasca in repetate randuri masina femeii cu autoturismul sau. Dupa aceea, s-a facut nevazut.

Politistii dejeni au pornit imediat pe urmele sale si in scurt timp au reusit sa il gaseasca pe o strada din Cluj-Napoca. L-au imobilizat si retinut pentru 24 de ore, iar in aceasta seara a primit mandat de arestare  preventiva pentru urmatoarele 30 de zile.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close