mariflor
transmixt
mariflor
bosch angajeaza
alexander
centrul medical
BREAKING NEWSDin Orassport

Sportivul dejean Florin Damsa, LOCUL 1 la Cupa Romaniei de Culturism si Fitness – VIDEO

La sfarsitul lunii mai, Cluj-Napoca a gazduit din nou Cupa Romaniei la culturism si fitness, competitie la care s-au putut inscrie doar sportivii legitimati la un club afiliat FRCF. Printre sportivii participanti la categoriile din concurs, s-a aflat si dejeanul Florin Damsa, care a obtinut LOCUL 1 la categoria Bodybuilding 90 kg.

Sportivul dejean, legitimat acum la un club din Gherla, s-a intos pe scena de culturism dupa o pauza de 2 ani, insa a fost doar o pauza de la competitii, nu si de la antrenamente.

“Cu toată munca și sacrificiul, ținând cont ca și sălile au fost închise din cauza pandemiei cu COVID-19, am reușit sa fac schimbarea care mi-a adus Cupa României. Mi-am propus sa fac doar o proba pentru a vedea cum se prezintă fizicul meu in lumina reflectoarelor și sincer sa fiu îmi era enorm de dor sa concurez, imi era dor  de senzația unica pe care o simt in timpul concursurilor”, ne-a declarat Florin Damsa.

Florin Damsa a reusit sa se claseze pe locul 1 dintre toti cei 13 participanti la aceasta categorie. Acum, sportivul din Dej continua pregatirea pentru doua concursuri, unul care va avea loc in Portugalia, iar altul in Spania, de unde spera sa se intoarca cu alte medalii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close