ads
publicitate
 
BREAKING NEWSDin Oras

Story cu Happy End | Americanul Benja si dejeanca Larisa au spus “DA” la Starea Civila – VIDEO

In dragoste si in razboi, orice e posibil. A dovedit acest lucru si povestea de iubire a celor doi indragostiti, americanul Benjah, caruia in luna martie i-a fost refuzata intrarea in Romania pe aeroportul din Cluj, si dejeanca Larisa, care a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si aduce alaturi de ea iubitul pe care il cunoscuse online. A inghetat de frig in fata aeroportului, si-a adus avocati, s-a “razboit” cu vamesii, dar nu si-a pierdut speranta. Speranta si credinta ca dragostea invinge totul. Asa a si fost, pentru ca astazi, cei doi au spus “DA” in fata ofiterului starii civile de la Dej.

cererea in casatorie din aeroport (martie 2021)

Cererea de casatorie a fost facuta chiar pe Aeroportul din Cluj, in luna martie, atunci cand americanul a venit pentru prima data in Romania pentru a o intalni pe Larisa, dupa un an de relatie online. A vandut tot ce avea in SUA, si-a pus cele mai dragi lucruri intr-un singur bagaj si a pornit spre Romania pentru a-si schimba viata. Vamesii din aeroportul clujean au considerat ca vizita americanului la noi in tara nu este una justificata, astfel ca i-au refuzat intrarea. L-au tinut o noapte intreaga in aeroport, iar mai apoi l-au trimis cu un avion in Germania, acolo unde facuse ultima escala.

Benjah nu s-a lasat, si convins ca dragostea este un motiv cu adevarat justificat chiar si pentru o calatorie in timpul starii de alerta, a decis sa mai faca o incercare, dar pe cale terestra. Instinctul i-a dictat bine, astfel ca a reusit sa ajunga in cele din urma la Dej, unde era asteptat cu bratele deschise de Larisa. Desi multi nu credeau ca cererea in casatorie din aeroport a fost una serioasa, odata ajuns in tara a inceput “lupta” pentru a-si indeplini visul – acela de a se casatori cu aleasa inimii.

Au urmat aproape 3 luni in care cei doi s-au lovit puternic de birocratia romaneasca, de acte traduse, copiate, avizate, semnate, contrasemnate si plimbate de la un birou la altul pentru a convinge autoritatile statului ca ceea ce isi doresc cu adevarat este sa fie in mod oficial o familie. Au stat cu sufletul la gura si in tensiune pana astazi, cu doar o zi inainte ca lui sa ii expire viza de sedere in Romania, fiindu-i in cele din urma acceptata casatoria cu un cetatean roman.

In aceasta dimineata, la Casa Casatoriilor din Dej, in fata primarului, care le-a fost ofiter de stare civila, dar si in fata celor doi nasi, care le-au devenit parinti spirituali inca de la inceputul “peripetiei”,  au spus “DA” si au devenit o familie.

Citeste stirea din martie:

Dragoste interzisa in era COVID | Venit sa ia de sotie o dejeanca, unui american i-a fost refuzat accesul in tara – VIDEO

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close