mariflor
transmixt
transmixt
marlev
centrul medical
BREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Tentativa de omor langa Cluj | Un tanar si-a incendiat tatal si matusa – VIDEO

Incident socant, aseara, intr-o familie din localitatea Dezmir de langa Cluj-Napoca. Un tanar si-a incendiat tatal, in urma unui scandal izbucnit dupa cateva pahare de alcool. La spital a ajuns si matusa agresorului, tot cu arsuri, dupa ce a intervenit sa aplaneze conflictul dintre cei doi. Barbatul este cercertat pentru tentativa de omor.

Totul s-a intamplat aseara, dupa lasarea intunericului, in localitatea Dezmir. Acasa era doar barbatul de 61 de ani si fiul acestuia, care, spun vecinii, ca de obicei dupa ce a consuma alcool, a inceput scandalul. La un moment dat, lucrurile au scapat de sub control, iar baiatul a luat o sticla cu benzina, si-a stropit tatal si i-a dat foc. Intre cei doi a intervenit sora barbatului, care locuieste in casa alaturata, dar flacarile au cuprins-o si pe ea, in zona picioarelor Totusi, femeia a apucat sa sune la 112 sa ceara ajutor. 

Ambele victime au fost transportate cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. In starea cea mai grava este barbatul, caruia i-au fost afectate si caile respiratorii. Medicii vor stabili daca va ramane pentru recuperare acolo sau va fi transferat la o clinica de marsi arsi.

Fiul acestuia a fost imobilizat si inctausat de politisti, iar mai apoi dus la audieri. Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, care il cerceteaza pe barbat pentru tentativa de omor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close