publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin Zona

A fost COD ROSU de furtuna langa Dej | La Rugasesti, mai multe gospodarii au fost inundate – VIDEO

S-a emis COD ROSU ieri pentru cateva localitati din apropiere de Dej, printre care Caseiu, Rugasesti, Cuzdrioara, Chiuiesti si Catcau. Ploaia torentiala, care nu a durat mai mult de jumatate de ora, a facut probleme acolo unde sistemul de canalizare a fost subdimensionat sau inexistent. In Rugasesti, mai multe gospodarii au fost inundate, fiind nevoie de interventia pompierilor.

Conform ISU Cluj, pompierii din Dej au intervenit în satul Rugăsești, pentru a scoate apa din 2 beciuri cu două autospeciale și două motopompe În aceiași localitate au mai fost înregistrate două solicitări, unde a fost găsită puțină apă în curte, nu in interiorul locuințelor.

În satul Măgăoaja, com. Chiuiesti a intervenit SVSU Chiuiesti cu un buldoexcavator și echipaje ale distribuitorilor de energie electrică, unde doi copaci au fost doborâți de vânt. Un copac pe drumul județean care duce spre Rohia și unul peste fire de curent și consola unei gospodării.

Pana astazi la ora 10:00, întreg județul Cluj se află sub incidența unui cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată.

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Puteți investiga consecințele inundațiilor și din satul Salatruc, comuna Caseiu, de sâmbătă, 30 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close