ads
publicitate
 
ActualitateBREAKING NEWSDin ZonaEveniment

Accident grav in Iclod | A ajuns cu masina in curtea unui localnic, dupa ce a rupt un stalp – FOTO

Un barbat de 40 de ani a ajuns noaptea trecuta la spital dupa ce a rupt cu masina un stalp de electricitate si s-a oprit in curtea unui localnic.

Totul s-a intamplat in jurul orei 1,40 pe raza localitatii Iclod. In urma apelului la 112 spre locul evenimentului au ajuns pompierii si doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta.

In momentul sosirii salvatorilor la fața locului, au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile și șoferul întins pe sol în afara acestuia.

Bărbatul, în vârstă de cca 40 de ani, prezenta mai multe traumatisme, era conștient și cooperant. În urma impactului a fost distrus un stâlp de susținere a liniilor de transport a energiei electrice și gardul unei locuințe din vecinătatea soselei.

Astfel, pompierii au acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și pentru a asigura măsurile de siguranță necesare la fața locului. O echipă a furnizorului de utilități a intervenit la fața locului pentru a remedia defecțiunea survenită la rețeaua de transport a energiei electrice.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close