publicitate
publicitate
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)

Batrana de 72 de ani din Dej, amendata cu 5000 lei | Cum s-a ajuns la aceasta sanctiune – FOTO

In ultimele zile, pe retelele de socializare circula fotografia unui proces verbal incheiat de un politist din Dej pe numele unei batrane in varsta de 72 de ani. Conform documentului, femeia ar fi fost sanctionata cu suma de 5000 de lei pentru incalcarea Ordonantei Militare, dupa ce s-ar fi aflat in fata blocului fara a avea asupra ei o adeverinta pe propria raspundere. Multi internauti si-au pus intrebarea daca procesul verbal este unul real sau fals, iar Politia a venit cu lamuriri: AMENDA A FOST APLICATA, PROCESUL VERBAL ESTE REAL!

Cum s-a ajuns insa aici?

Conform reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, amenda de 5000 de lei i-a fost aplicata femeii in data de  4 aprilie, dupa ce aceasta a fost identificata pe strada fara sa aiba asupra ei adeverinta pe propria raspundere, asa cum prevede ordonanta militara si in afara programului care le permite celor in varsta de peste 65 de ani sa iasa din casa. Oamenii legii spun insa ca in zilele de dinaintea aplicarii sanctiunii, femeia a mai fost avertizata verbal de agenti de nu mai putin de TREI ORI, fiind gasita tot fara adeverinta asupra ei in timp ce se plimba nejustificat. Mai mult, femeii i-a fost aplicata o alta amenda tot pentru nerespectarea Ordonantei Militare in valoare de 50 de lei, inainte de a fi majorate sanctiunile.

In 4 aprilie insa, femeia a fost gasita din nou afara fara a-si putea justifica prezenta, astfel ca politistii i-au aplicat sanctiunea de 5000 lei. Reprezentantii IPJ spun ca inainte de incheierea procesului verbal, aceasta a avut un limbaj total neadecvat fata de oamenii legii, astfel ca s-a luat decizia de a nu mai fi iertata pentru abaterile repetate.

Articole Similare

5 Comentarii

  1. Mai mergeți dracu de oameni fără suflet dacă erau părinți voștri tot asa comentați gunoaielor

  2. Normai normă . bătranica contribuie acum la salariile voastre și pensiile speciale nesimțite .

  3. nu este adevarat ca ia in jurat femeia este bolnava dementa in boala alzeimer cu debut tardiv si a primit 3 amnzi 100+100+5000

  4. În loc sa majoreze pensiile guvernu Orban amendează pensionari ministru velea aduna fonduri pentru premierea miliției pe timpu lui Ceaușescu, miliția vina femeile care făcea chiuretaj acum vineaza pensionari. velea ești o rușine cu toată școală ta nu ai caracter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close