publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
publicitate
BREAKING NEWSDin OrasOPINIE

Ce ii lipseste Dejului european? O adăpătoare de cai in centrul orasului – VIDEO

“Statul a esuat!” A spus-o chiar presedintele tarii, in urma cu doar cateva saptamani. A esuat de la cel mai intalt nivel, pana la cel mai de jos, de la copita calului. O dovada a Statului esuat o vedem cu totii, in ultima perioada, pe strazile din Dej. Politisti nationali, politisti locali, angajati ai Primariei, primar si viceprimar. Tuturor “le dă clasă” un om fără prea multe clase, proprietar de cai, care sfidează legile dar si “autoritatea” șubredă a autoritatilor din Dej.

In ultima luna, dupa decesul unei tinere din Nires intr-un accident provocat de un cal lasat liber pe sosea, v-am prezentat aproape zilnic imagini primite de la soferi, cu alti cai care galopeaza printre masini, de obicei in zona strazii Dumbrava Rosie. Singura masura luata de autoritati a fost aplicarea de amenzi, peste 40 la numar, amenzi care nu rezolva fizic problema cailor de pe drum, pentru ca tot acolo ii gasim, si care raman neplatite.

In mod normal, prevazut chiar si in lege, caii ar putea fi ridicati precum masinile parcate neregulamentar, iar pentru recuperarea acestora, proprietarul, pe langa amenda, ar plati o taxa extrem de mare. In realitate, animalele nu au unde fi duse, pentru ca in zona Dejului nu exista un adapost amenajat pentru animale de talie mare. Consiliul Judetean Cluj trebuie construiasca un astfel de adapost, dar pentru rezolvarea problemelor pe plan local, administratiile locale au posibilitatea sa isi faca propriile adaposturi.

Pana atunci, ramanem cu astfel de situatii, precum cea de ieri, in care peste 10 cai au pornit in galop pe strada 1 Mai, catre centrul orasului, punand in pericol participantii la trafic.

Domnule Marton Elek – sef al Politiei Dej, domnule Bogdan Adrian – sef al Politiei Locale Dej, domnule Morar Costan – primar al unui oras european, v-ati resemnat ca “Statul a esuat” si la acest nivel?

Imaginile de ieri:

Citeste si:

Nouă cai…periculoși! Animalele care arată incompetența autorităților – VIDEO

Doar atât se poate! | Caii continua sa circule liberi pe drumurile din zona Dejului – FOTO

Caii lasati liberi in Mica, risca sa produca o noua tragedie, la 3 zile de la ultimul accident – VIDEO

NE PLACE LA DEJ | Caii galopează liberi pe străzi, pentru că…mobilitate urbană – VIDEO

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Eu personal era sa dau cu taxi peste un cal de asta vrand sa ma andrept spre casa unde vreau sa locuiesc

  2. Si eu am trecut de la cal la bmw seria 6 deoarece am furat catalizatoare toata viata mea !

  3. Atata doar stie si poate autoritatea statului (locala si altfel). Protejati-va singuri, pt. ca nimeni nu o face. Societatea civile se uita dupa cai verzi pe pereti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close