publicitate
publicitate
publicitate
optim
BREAKING NEWSDin OrasSocial si Cultura

Florin Piersic, invitat special la Biserica din Ocna Dej | Impresionat de fanfara minerilor – VIDEO

Marele actor roman, Florin Piersic, a participat astazi la slujba de la Biserica Ortodoxa “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Ocna Dej. Maestrul a fost invitatul special al preotului paroh Ioan Nicusor Pop, iar vizita actorului a facut ca lacasul de cult sa fie neincapator.

Florin Piersic a sosit la biserica in jurul orei 11, pe finalul Sfintei Liturghii, savarsita astazi de preotul Ioan Nicusor Pop, dar si de parintele din Rascruci, Dan Balog si Dan Toșa. De cum a intrat in biserica, credinciosii au inceput sa il aplaude pe marele actor, care cu o modestie iesita din comun a dat mana cu toti cei care au dorit sa il salute. Dupa slujba, Florin Piersic le-a spus credinciosilor cateva cuvinte, in stilul caracteristic, iar mai apoi, rabdator, si-a facut fotografii cu fiecare credincios in parte.

„Poate va intrebati care este motivul vizitei lui Florin Piersic in parohia noastra. Noi, preotii, ne straduim sa ne facem misiunea cat mai bine, sa va aducem oameni de seama, sa va unim. Sa va aducem pe toti impreuna. Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astazi alatori de noi” le-a spus credinciosilor preotul paroh Ioan Nicusor Pop.

La finalul slujbei, credinciosii i-au cantat actorului „La multi ani!”, avand in vedere ca in 27 ianuarie isi sarbatoreste ziua de nastere, cand va implini 87 de ani.

La iesirea din biserica, Florin Piersic a fost intampinat de fanfara Salinei Ocna Dej, care i-a cantat inclusiv „Imnul Minerilor”, lucru care l-a impresionat pe marele actor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button