ads
publicitate
 
BREAKING NEWSCoronavirus (COVID-19)Din Oras

Inca 10 persoane cu COVID in comunitatea de romi din Dej. In TOTAL, peste 60 de infectati

Dupa ce sambata au fost confirmate inca 13 persoane ca fiind infectate cu noul coronavirus in comunitatea de romi din Dej, aseara au sosit rezultatele ultimelor teste care mai erau de analizat. Astfel, alte 10 persoane au fost confirmate cu COVID-19, fiind transportate la spitale din Cluj-Napoca. Pana acum, numarul total de infectati din cele patru comunitati de romi din oras a depasit 60.

Totul ar fi pornit in urma unor intalniri religioase pe care acestia le-au organizat pe ascuns in propriile locuinte. Initial s-a aflat ca o persoana care a participat la aceste inalniri este infectata cu COVID-19 si s-a decis testarea a patru comunitati de romi din oras. Au fost efectuate peste 100 de teste si initial au fost confirmate 13 persoane infectate. In urmatoarea zi au mai venit inca 26 de rezultate pozitive, iar sambata 13.

Aseara au sosit ultimele rezultate, in urma carora a reiesit ca alte  5 persoane din comunitatile de pe Mihai Viteazu, Tigansor, 1 Mai si Nicolae Balcescu sunt infectate. Ca o noutate, au aparut primele cazuri, cinci la numar, pe strada Sarata de Jos.

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close