aeroport cluj

alexander internatinoal
Administratie | PrimarieBREAKING NEWSDin Orastimp liber si divertisment

Lucrarile de la Toroc, aproape finalizate | Cum arata noul AQUA PARC – VIDEO

Incepute la sfarsitul anului 2015, lucrarile de modernizare a Parcului Balnear Toroc se apropie cu pasi repezi de final. Desi in aceasta primavara, primarul Costan Morar estima ca investitia de peste 1 milion de euro va putea fi data in folosinta in acest sezon estival, atat constructorul cat si municipalitatea si-au dat seama ca graba strica treaba si au decis sa nu urgenteze lucrarile pentru a nu face rabat de la calitate.

Astfel, muncitorii au lucrat toata primavara si vara pentru a executa lucrarile de construire ale noului Aqua Parc, multe din aceste lucrari fiind extrem de complexe, executate in subteran, unde au fost montate instalatiile de filtrare a apei, dar nu inainte de a stabiliza terenul, cunoscut fiind faptul ca Parcul Balnear Toroc se afla deasupra unor vechi galerii ale unei mine de sare. In aceste zile muncitorii lucreaza deja la finisajele celor patru bazine noi, monteaza cele trei tobogane, dintre care unul spiralat si tubular, urmand ca in maxim doua saptamani sa poata fi facute toate probele. Primarul Costan Morar a declarat pentru Dejeanul.ro ca lucrarea are o garantie de 3 ani, perioada in care orice defectiune sau nefunctionare a instalatiilor va cadea in sarcina constructorului. Edilul a mai declarat ca dejenii se vor putea bucura de noul Aqua Parc incepand cu prima zi a sezonului estival 2017.

Proiectul de extindere a Parcului Balnear Toroc cuprinde un bazin pentru adulti cu o suprafata de 700 de metri patrati, un bazin cu apa sarata cu o suprafata de 113 mp, un alt bazin pentru copii in suprafata de 96 de metri patrati si 3 tobogane care vor cobori de pe versantul dealului aflat langa Parcul Balnear.

Stadiul lucrarilor in martie 2016:

Articole Similare

3 Comentarii

  1. Felicitari Domnule Primar pt tot ce ati facut pt orasul nostru !

  2. ce se intinpla cu balta de pe deal?cind vom putea venii cu copii la un pescuit si la un plinbat cu barca…..cind?de ce nu se curata balta?

  3. management de tot cacatul, tipic dejenesc. Muncitorii vor lucra toata primavara si vara…de ce nu au lucrat toata iarna?? Am fost din intamplare si eu la toroc vara aceasta si erau cativa muncitori care mai mult o frecau pe acolo, iar apa din lacul sarat era foarte mizerabila cu ceva viermi de sare in ea sau nu stiu de erau, apa ne mai fiind la fel de sarata, de-a dreptul scarbos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button