ads
publicitate
publicitate
publicitate
 
revelion gherla
BREAKING NEWSEveniment

Tanarul din Dej arestat pentru crima din Anglia, „TURNAT” de fosta sotie – VIDEO

Cristian Sabou, tanarul in varsta de 27 de ani retinut ieri la Dej in urma unei actiuni comune a politistilor romani si britanici a fost prezentat astazi in fata judecatorilor Curtii de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Acesta nu a declarat nimic in fata judecatorilor, fiind de acord cu extradarea sa in Anglia pentru a fi anchetat pentru crima, dar a avut o singura cerinta: dupa condamnare, sa isi execute pedeapsa intr-un penitenciar din Romania. Judecatorul a confirmat mandatul european de arestare, si urmeaza ca in aproximativ 10 zile acesta sa fie extradat.

Cum a fost prins?

Conform avocatei tanarului, Cristian Sabou era casatorit in Anglia cu o femeie din Zalau, impreuna cu aceasta avand doua fetite minore. Dupa crima, Sabou a mai stat in Anglia aproximativ 4 ani, dupa care s-a intors in tara. In cei patru ani petrecuti acolo, s-a despartit de femeia cu care avea doi copii, femeie care stia de crima. In urma cu aproximativ un an, dupa multiple amenintari ca va divulga acest secret, pentru a se razbuna ca a fost parasita, fosta sotie a lui Cristian Sabou a luat legatura pe Facebook cu rudele victimei si le-a spus cine este criminalul. In ultimul an, acesta a fost supravegheat de politistii romani si cei britanici, pana cand anchetatorii au reusit sa isi faca un probatoriu solid impotriva lui Sabou. Ieri, acesta a fost saltat din apartamentul in care acesta locuia cu chirie in Dej impreuna cu partenera sa si copiii ei minori.

 

Tanar din Dej, arestat pentru o crima care a socat Marea Britanie – VIDEO

Articole Similare

Un Comentariu

  1. Dar acuma ar fi corect sa fie pusă sub acuzație si fosta soție pentru tăinuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close