aeroport cluj

alexander internatinoal
BREAKING NEWSDin OrasEveniment

Accident la Dej | Pieton beat, lovit pe trecere de o soferita pozitiva la droguri – VIDEO

Un tanar in varsta de 19 ani din Dej a ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc vineri seara. Acesta a vrut sa traverseze strada pe trecerea pentru pietoni, dar a fost accidentat de o masina condusa de o soferita in varsta de 19 ani. Politistii au stabilit ca pietonul era baut, dar testarea soferitei cu aparatul DRUGTEST  a indicat rezultat pozitiv.

Evenimentul rutier a avut loc vineri seara pe strada Dobrogeanu Gherea. Conform politistilor,  o tânără de 19 ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul spre strada Unirii, a surprins și accidentat un tânăr de 19 ani, din același municipiu, aflat în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni.

În urma testărilor cu aparatul etilotest, tânărului i-a rezultat o concentrație de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condusă la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În anul 2022, la nivel național, au fost constatate 11.867 de infracțiuni pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, în anul 2022, la nivel național, au fost constatate 3.238 de infracțiuni privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button